里面有葡萄干陷。
我喜欢有蛋粉的曲奇,很香很好吃。
食谱我是从网上抄下来的。
Bahan-bahan:
1 cawan marjerin
1 cawan gula
1 biji telur
1 cawan tepung gandum
1 cawan tepung jagung
1/2 cawan tepung beras
2 sudu besar tepung kastard
Inti:
Inti:
Kismis direndam air suam 20minit, dilenyek
Untuk hiasan:
Cawan kertas kecil, bunga cengkih dan merah telur
Cara-cara:
Pukul marjerin bersama gula hingga kembang
Masukkan telur
Masukkan telur
Masukkan kesemua jenis tepung yang sudah diayak
Jika masih melekat tambahkan sedikit tepung gandum dan tepung jagung
Balutkan kismis dengan adunan tepung
Buat bulat-bulat, masukkan kedalam cawan kertas
Sapukan merah telur dan letakkan bunga cengkih
Bakar pada 180'C 15-20 minit
Buat bulat-bulat, masukkan kedalam cawan kertas
Sapukan merah telur dan letakkan bunga cengkih
Bakar pada 180'C 15-20 minit
No comments:
Post a Comment
说。。。干吗不说。。。不说白不说。。。